Officieel: dit is de nieuwe Q6 van LG

LG
LG komt met nieuwe smartphones in de Q-serie.

Het apparaat luistert naar de naam Q6 en beschikt over puike prestaties. De smartphone heeft een 5,5-inch display met een resolutie van 2160 x 1080 (442 ppi). LG brengt drie varianten van de Q6 op de markt. De Q6, de Q6+ en de Q6a. De verschillen hebben betrekking tot de kleuren, opslag en RAM geheugen.

De Q6a heeft 2 GB RAM geheugen en 16 GB opslag. De Q6 heeft 3 GB RAM geheugen en 32 GB opslag en de Q6+ heeft 4 GB RAM geheugen en 64 GB opslag. Alle drie de varianten zijn leverbaar in de kleuren Astro Black en Ice Platinum. De Q6a is er in de kleur Terra Gold. De Q6 in de kleuren Mystic White en Terra Gold en de Q6+ is er in de exclusieve kleur Marine Blue.

De smartphones hebben een 13 megapixel camera en een 5 megapixel selfiecamera. Ze draaien op een Qualcomm Snapdragon 435 processor en de batterijcapaciteit bedraagt 3.000 mAh. Daarnaast beschikt de nieuwe Q6 over gezichtsherkenning, en komen de drie varianten met Bluetooth 4.2 en NFC-mogelijkheden. De toestellen wegen 149 gram.

LG lanceert de nieuwe Q6 in Azië op de markt. Vanaf augustus komt de nieuwe smartphone ook naar Europa, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Prijzen zijn nog niet bekend.

LG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *