Officieel: dit is de OnePlus 7T Pro (McLaren)

Officieel: dit is de OnePlus 7T Pro (McLaren)
OnePlus heeft tijdens het 7T-event in Londen twee nieuwe varianten aangekondigd. Het gaat hier om de 7T Pro en de 7T Pro McLaren.

Vers van de kakelverse pers zijn dit de nieuwe OnePlus 7T Pro en 7T Pro McLaren. Het zijn de nieuwste topmodellen van OnePlus. Het is de tweede reeks toestellen die OnePlus dit jaar presenteert. Eerder dit jaar maakten we al kennis met de 7-Serie.

7T Pro
De nieuwe 7T Pro is op een paar punten verbeterd in vergelijking met de 7 Pro. Zo is er een nog krachtigere Qualcomm Snapdragon 855 chipset aanwezig. Deze processor is tot 15 procent snellere grafische rendering en hogere verwerkingssnelheden in staat. Verder komt de 7T Pro met UFS 3.0-opslag en Warp Charge 30T. Dit is de nieuwste snellaadtechnologie van OnePlus. Het is 23 procent sneller in vergelijking met Warp Charge 30. Het Chinese techbedrijf claimt dat de smartphone koel blijft, ondanks het snelle laden. Verder heeft OnePlus nog eens goed gekeken naar de drie camera’s. De 7T Pro heeft een hybride beeldstabilisator en werkt via UltraShot, de camerasoftware van het merk. De 7T Pro komt met OxygenOS 10.0 (Android 10).

Officieel: dit is de OnePlus 7T Pro (McLaren)

7T Pro McLaren
De samenwerking tussen OnePlus en McLaren gaat door met de 7T Pro McLaren. De smartphone heeft papaja-oranje accenten, een verwijzing naar de de huidige McLaren Racing Formule 1-auto. Het meegeleverde telefoonhoesje heeft eveneens dergelijke details en is gemaakt van Alcantara.

De 7T Pro McLaren krijgt aangepaste software ten opzichte van een reguliere 7T Pro. Daarnaast heeft deze smartphone 12 GB RAM geheugen, terwijl de 7T Pro het moet doen met 8 GB RAM. De smartphone beschikt over 256 GB UFS 3.0 opslag en uiteraard is de Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor van de partij.

Officieel: dit is de OnePlus 7T Pro (McLaren)

Prijzen en beschikbaarheid
De OnePlus 7T in Glacier Blue en Frosted Silver (8GB + 128GB) is er vanaf 17 oktober voor 599 euro. De 7T Pro in Haze Blue (8GB + 256GB) is er vanaf 17 oktober voor 759 euro. De 7T Pro McLaren Edition (12GB + 256GB) scoor je vanaf 5 november voor 859 euro.

In Nederland start vandaag de voorverkoop van de 7T en 7T Pro bij Belsimpel, T-Mobile en Coolblue. De OnePlus 7T Pro McLaren-editie wordt exclusief verkocht door Belsimpel en T-Mobile. Toestellen die in de voorverkoop zijn besteld, worden op 17 oktober geleverd. Daarnaast opent OnePlus een eendaagse pop-upwinkel waar liefhebbers de OnePlus 7T-serie al voor de officiële verkoopdatum kunnen aanschaffen. Deze editie wordt in samenwerking met Belsimpel georganiseerd. Het pop-up event vindt plaats op 12 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur in de Stadskamer van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Officieel: dit is de OnePlus 7T Pro (McLaren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *