Officieel: dit is de slechtst beoordeelde YT-video ooit

Officieel: dit is de slechtst beoordeelde YT-video ooit
Het was te verwachten.

Binnen 24 uur scoorde de YouTube Rewind-video van dit jaar al ongelofelijk veel dislikes. Het kon ook niet anders, dan dat dit de meest gehate video ooit zou worden. Vandaag werd deze ‘mijlpaal’ bereikt. De 2018 Rewind-video stoot Justin Bieber met Baby van de troon als meest slechtst beoordeelde video.

Baby van de Canadese zanger heeft 9,89 miljoen dislikes, terwijl de Rewind-video meer dan 10 miljoen dislikes heeft. Het Dislike-percentage komt daarmee uit op 82,18 procent. Pijnlijk voor YouTube. De video werd vorige week op 6 december geupload.

De top 5 bestaat verder uit “It’s Everyday Bro” van Jake Paul met 4,05 miljoen dislikes, de Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer met 3,78 miljoen dislikes en Can this video get 1 million dislikes van PewDiePie met 3,76 miljoen dislikes.

YouTube Rewind scoort al jaren slecht. Dit jaar was echter een hoogtepunt. Het is afwachten of YouTube iets met de kritiek gaat doen, want de regen aan dislikes laat zien dat er echt iets moet veranderen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *