Officieel: dit is het uiterlijk van de OnePlus 7T

Auteur: , Geen reacties
Officieel: dit is het uiterlijk van de OnePlus 7T

OnePlus heeft, tegen alle verwachting in, het doek getrokken van de 7T.

Normaal gesproken lekt het uiterlijk van een smartphone vaak uit in aanloop naar de onthulling. Pete Lau, CEO van OnePlus, doet het anders en deelt hoogstpersoonlijk op het forum van zijn merk de eerste afbeeldingen van de gloednieuwe OnePlus 7T.

De smartphone moet nog gepresenteerd worden, maar nu al is het ontwerp uit de doeken gedaan. Er zijn een paar belangrijke verschillen in vergelijking met de OnePlus 7. Zo is er een nieuw camera eiland te zien met daarop drie camera’s.

Officieel: dit is het uiterlijk van de OnePlus 7T

Voor toekomstige bezitters van de 7T is er geen uitlegsessie nodig om de verschillen met de 7 te laten zien. Dat is met één blik op de achterkant wel duidelijk. De nieuwe OnePlus 7T zal gepresenteerd worden door OnePlus tijdens een event op 26 september. Meer informatie over dit evenement lees je HIER.

When you look at the back of a phone, the camera is perhaps the first thing that attracts your attention. It’s an incredibly important piece of the design puzzle, so we’ve completely reimagined the camera housing for our upcoming flagship. The camera should make a bold visual statement, but also flow naturally with the overall design for a seamless appearance. – Pete Lau, OnePlusEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).