Officieel: Netflix The Witcher releasedatum en brute trailer

Ziet er goed uit!
Je hoeft niet meer lang te wachten op de avonturen van Geralt of Rivia in Netflix’ The Witcher.

Waar we eerder deze maand nog een beetje moesten puzzelen om de releasedatum van Netflix’ The Witcher te achterhalen, krijgen we nu officieel de bevestiging: The Witcher komt op 20 december uit op het streamingplatform. Fans van de boeken en/of games zullen daarbij gespannen afwachten of het de hoogtes van het bronmateriaal zal halen, maar de nieuwste trailer belooft in elk geval veel goeds.

Zoals de games lijkt ook de serie een gezonde balans tussen historische fantasy en wat magische aspecten te hanteren. In de trailer krijgen we kleine kijkjes in wat van de verhaallijnen omtrent Ciri, Yennefer en uiteraard Geralt. Die laatste, gespeeld door Superman-acteur Henry Cavill, kan zoals verwacht een aardig potje knokken. En over knokken gesproken, er lijken in de achtdelige serie ook wat Game of Thrones-achtige veldslagen aan te komen.

Wees daarentegen niet te enthousiast over de serie als je alleen van de games houdt, want schrijver Andrzej Sapkowski zal creative consultant voor de serie zijn en daarmee zal de show het meest zijn inspiratie halen uit de boeken. Maar gamers niet getreurd, een bad-scène zal in elk geval in de serie worden opgenomen en zoals fans van de gerenommeerde games zullen weten, is dat gek genoeg een zeer herkenbaar aspect.

Dus, 20 december knal Netflix de show online en tot die tijd kun je jezelf een beetje warm houden met de bloederige, fantasierijke en soms lichtelijk sexy tv-serie:
[gv data=”ndl1W4ltcmg”][/gv]

Foto @netflix

Lees ook: Netflix knalt binnen met The Witcher-serie (trailer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *