Officieel: nieuwe iPad Mini, werkt met de Apple Pencil

Officieel: nieuwe iPad Mini, werkt met de Apple Pencil
Eindelijk!

Na enkele jaren heeft Apple eindelijk de iPad Mini in het nieuw gestoken. Normaal gesproken organiseert de Amerikaanse techgigant een evenement om nieuwe producten aan te kondigen, maar het is ook voorgekomen dat enkel een persbericht de wereld in wordt gestuurd, zoals nu het geval is.

De laatste update voor de iPad Mini kwam 3,5 jaar geleden. Het was op z’n zachtst gezegd de hoogste tijd voor een nieuwe Mini. Apple voorziet de nieuwe iPad Mini van een verse processor (A12) en ondersteuning voor de Pencil. De tablet komt standaard met 64 GB opslag. Is dit te weinig dan kun je upgraden naar maximaal 256 GB. Het nieuwe scherm geeft kleuren voortaan beter weer en beschikt over Apple’s True Tone technologie. De nieuwe iPad Mini komt zowel als WiFi als LTE-model op de markt.

De camera aan de achterkant is hetzelfde gebleven. Wel is de camera aan de voorkant aangepakt. Er zit nu een 7-megapixel camera. Een sterke verbetering in vergelijking met het voorgaande model, die het moest doen met een 1.2-megapixel selfiecamera.

De nieuwe iPad Mini is nu digitaal te bewonderen op de site van Apple. De 7.9-inch grote tablet met Retina display is er vanaf 459 euro. De iPad komt in de kleuren Spacegrijs, Goud en Zilver.

Officieel: nieuwe iPad Mini, werkt met de Apple Pencil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *