Officieel: nieuwe Tomb Raider gaat een briljant mooie game worden

Officieel: nieuwe Tomb Raider gaat een briljant mooie game worden

Officieel: nieuwe Tomb Raider gaat een briljant mooie game worden

Gebouwd op de Unreal Engine 5, de aankondiging van een nieuwe Tomb Raider!

In het rijtje gave games vol avontuur mag Tomb Raider niet ontbreken. De franchise gaat al tientallen jaren mee. Niet elk deel was even tof, maar de basis van de reeks staat als een huis. Crystal Dynamics heeft nu een nieuwe Tomb Raider aangekondigd. Het grote nieuws is dat de game op de Unreal Engine 5 komt te draaien.

Het komt niet vaak voor dat een game op een gloednieuwe engine draait. Neem een Call of Duty, dat in de basis al jaren gebruik maakt van hetzelfde platform. Het is dus echt wel wereldnieuws dat de deze game gebruik gaat maken van Unreal Engine 5.

Van de game zelf zijn nog geen beelden bekend. Voor nu moeten we het doen met slechts een aankondiging. Van de Unreal Engine 5 zijn al wel demobeelden uitgebracht in het verleden. Die kun je hieronder bekijken. Het gedeelte begint ongeveer bij 18:15. Je kunt je voorstellen dat de nieuwe Tomb Raider er zo ongeveer gaat uitzien.

Wij kunnen in elk geval niet wachten om aan de slag te gaan met deze game. Helaas is op dit moment nog niet te zeggen wanneer de titel verschijnt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *