Officieel: OnePlus 10 Pro kan krankzinnig snelladen!

Officieel: OnePlus 10 Pro kan krankzinnig snelladen!

OnePlus 10 Pro specs

De OnePlus 10 Pro specs zijn bekendgemaakt. De smartphone is onder meer in staat om ontzettend snel te kunnen laden.

Mondjesmaat komt er meer informatie naar buiten over de nieuwe OnePlus 10 Pro 5G. Hadden we gisteren al een glimp van het uiterlijk van de telefoon. Vandaag zijn de specificaties aan de beurt. Hoogtepunten zijn de camera en het snelladen.

OnePlus 10 Pro snelladen

De nieuwste high-end OnePlus telefoons kunnen met bedraad 65W snelladen al heel snel van 0 naar 100%. Kan het dan nog sneller? Ja zeggen ze bij OnePlus. Uit de specs van de OnePlus 10 Pro blijkt dat de smartphone maar liefst 80W kan SuperVOOC snelladen. Het is afwachten in hoe verre de telefoon van 0 naar 80 en 100% kan laden, maar reken maar dat dit vliegensvlug gaat.

Camera

Wat verder opvalt is de camera constructie. OnePlus heeft gekozen voor een triple camera setup met de 10 Pro. Het is de tweede generatie Hasselblad camera. De setup bestaat uit een 48 MP + 50 MP + 8 MP constructie. Aan de voorzijde zit een 32 MP selfiecamera.

Overige OnePlus 10 Pro specs

Dan de overige specificaties die bekend zijn gemaakt van de OnePlus 10 Pro. Het toestel is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Mobile processor. De telefoon beschikt over een 120 Hz Fluid AMOLED display en Bluetooth 5.2. De dimensies zijn 163 x73.9 x8.55mm. Verder heeft de batterij een capaciteit van 5.000mAh.

Dit is het voor nu. OnePlus komt ongetwijfeld binnenkort met nog meer informatie en specs over de 10 Pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *