Officieel: OnePlus 6T lanceerdatum bekend

OnePlus
Een nieuwe topper is niet meer ver weg.

We hebben er al heel wat over geschreven en gezien, maar het einde van alle geruchten nadert zijn einde. OnePlus heeft vandaag in een persbericht bekendgemaakt dat de OnePlus 6T officieel op dinsdag 30 oktober om 5 uur ’s middags (Nederlandse tijd) aangekondigd zal worden in New York. Tijdens dit lanceringsevenement staat volgens de fabrikant haar fanbase centraal.

OnePlus organiseert in New York het grootste community-event ooit in de geschiedenis van het merk, om zo de introductie van de OnePlus 6T net dat beetje extra mee te geven. Ben je echt fan van het merk en wil je daadwerkelijk naar de ‘Big Apple’ afreizen, dan staan je interactieve sessie’s en demo’s omtrent de smartphone te wachten.

Een ticket voor het evenement kost voor de early birds 17 euro en zijn te koop tot 9 oktober 2018. Reguliere tickets zijn na 9 oktober beschikbaar voor 26 euro. Koop je minimaal 2 tickets, dan betaal je 22 euro per ticket. Na afloop krijg je een speciale goodiebag mee die volgens OnePlus ‘de waarde van de toegangsfee ruim overschrijdt’.

Van het toestel zelf weten we zo goed als zeker dat er een rappe Snapdragon 845-chipset aanwezig zal zijn, minstens 6GB RAM en een vingerafdrukscanner achter het scherm, wat volgens de CEO ten koste moet gaan van de koptelefooningang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *