Officieel: OnePlus 7 & 7 Pro (vanaf 559 euro)

OnePlus
Eindelijk zijn de smartphones officieel. Alle informatie inclusief de prijzen check je na de klik.

Een dag waar veel Android- en OnePlus-fans halsreikend naar uit hebben gekeken is de daadwerkelijke onthulling van de nieuwe 7-serie. Voor het eerst komt het merk met meerdere toestellen op de markt, zodat er voor ieder wat wils is. We beginnen meteen met het topmodel, de 7 Pro.

OnePlus 7 Pro
De OnePlus 7 Pro is een Android powerhouse van jewelste. De smartphone beschikt over een 6.67-inch groot display met dunne bezels. Er is geen inkeping voor de selfiecamera, waardoor het display lekker groot oogt. Dit 90 Hz-scherm heeft een aspectratio van 19,5:9 en het QHD+ AMOLED-scherm komt het HDR10+, net als de Samsung Galaxy S10.

OnePlus

Onder de kap een krachtige Qualcomm Snapdragon 855 processor. De 7 Pro heeft in zijn goedkoopste gedaante 6 GB RAM werkgeheugen. Het topmodel komt met maar liefst 12 GB RAM. Draadloos laden is er niet bij voor de OnePlus 7 (Pro). Wel heb je UFS 3.0 zodat bestanden, games en films snel geladen worden. De smartphone komt met een 4.000 mAh batterij. Dankzij Warp Charge 30 is de batterij in 20 minuten van 0 naar 50 procent geladen. Volgens OnePlus kan deze oplaadsnelheid ook gegarandeerd worden tijdens het gamen of een andere toepassing die veel kracht eist van de telefoon.

OnePlus

Het vele RAM geheugen zet OnePlus onder meer aan het werk met RAM Boost. Deze technologie zorgt ervoor dat apps die je veel gebruikt op de achtergrond standby staan. Mocht je de app weer nodig hebben, dan kan deze razendsnel opgestart worden.

De OnePlus 7 Pro krijgt meerdere camera’s op de achterkant. Er is een 48 megapixel primaire camera, een 8 megapixel 78mm telelens en een groothoeklens met een kijkhoek van 117 graden. In de telefoon zit tevens een pop-up camera verwerkt om selfies te maken. Deze camera is kras bestendig dankzij saffierglas.

OnePlus 7
De OnePlus 7 lijkt in vele opzichten op zijn broer. Het grote verschil zit hem in het display. De 7 heeft wel een inkeping en daardoor ook geen toffe pop-up camera. Ook heb je niet zo’n goede camera als de 7 Pro. De groothoeklens mist bijvoorbeeld. Wel komt de OnePlus 7 met dezelfde Qualcomm Snapdragon 855, UFS 3.0, RAM Boost en Warp Charge 30. Plaatjes van deze goedkopere variant check je hieronder. Prijzen daaronder.

OnePlus
Officieel: OnePlus 7 & 7 Pro (vanaf 559 euro)
Officieel: OnePlus 7 & 7 Pro (vanaf 559 euro)

De nieuwe OnePlus 7 is er vanaf 559 euro (6GB RAM, 128GB opslag). De smartphone komt in de kleur Mirror Gray op de markt en is vanaf juni verkrijgbaar. De 8GB RAM, 256GB opslag variant kost 609 euro.

De OnePlus 7 Pro is er vanaf 709 euro. Daarvoor krijg je de 6GB RAM, 128GB opslag in de kleur Mirror Gray. De 7 Pro 8GB RAM, 256GB kost 759 euro en komt in de kleuren Mirror Gray, Almond en Nebula Blue. Het topmodel beschikt over 12GB RAM en 256GB opslag. Deze kost 829 euro. De OnePlus 7 Pro is verkrijgbaar vanaf 21 mei.

Lees ook: OnePlus Bullets Wireless 2: dit of de AirPods, Galaxy Buds?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *