Officieel: OPPO Reno2-serie en dit gaat het kosten

Officieel: OPPO Reno2-serie en dit gaat het kosten
OPPO heeft tijdens een event in Londen de nieuwe Reno2-serie gepresenteerd. Alles wat je moet weten lees je na de klik.

De OPPO Reno2-serie bestaat uit twee nieuwe toestellen. Het gaat hier om de Reno2 en de Reno2 Z. De Reno2 komt met een 6.5-inch groot E3 AMOLED scherm. Het toestel werkt met een resolutie van 2400×1800 en heeft een screen-to-body ratio van 93%. Zijn broertje, de Reno2 Z, heeft een 6.5-inch E1 AMOLED-scherm en een iets lagere resolutie met 2340×1080. De screen-to-body ratio bedraagt 91%. Beide smartphones hebben een pop-up selfiecamera.

De Quad camera-opstelling van de serie is onder andere uitgerust met 5x Hybrid Zoom, Ultra Dark Mode, Ultra Steady Video en Ultra Wide Angle. De Reno2 heeft een 48MP Ultra-Clear hoofdcamera, 8MP groothoeklens, 13MP telelens en een 2MP monolens. Men kan wisselen tussen 5x Hybrid Zoom en 20x Digital Zoom voor het maken van een foto. De Reno2 Z beschikt over een 48MP Ultra-Clear hoofdcamera, 8MP groothoeklens, 2MP monolens en een 2MP portretlens.

Officieel: OPPO Reno2-serie en dit gaat het kosten
Reno2 Z

Op het gebied van camerasoftware is onder meer Ultra Dark Mode nieuw. Met deze modus kun je in 2-2,5 seconde een volledig donkere scene fotograferen in, volgens OPPO, hoge kwaliteit. Het Chinese techbedrijf lanceert de telefoons met ColorOS 6.1. Dit besturingssysteem is gebaseerd op Android 9.0

De OPPO Reno2 is vanaf 18 oktober voor €499,- verkrijgbaar bij T-Mobile, MediaMarkt, Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl in de kleuren Luminous Black en Ocean Blue met 8GB RAM en 256GB ROM geheugen. De OPPO Reno2 Z is vanaf 18 oktober voor €349 verkrijgbaar bij T-Mobile, MediaMarkt, Belsimpel, Coolblue, Tele2, Ben en Mobiel.nl in de kleuren Luminous Black en Sky White met 8GB RAM en 128GB ROM geheugen. OPPO heeft daarnaast een nieuwe koptelefoon aangekondigd, genaamd Enco Q1 Wireless Noise Cancelling Headphones. Deze zal vanaf begin november verkrijgbaar zijn voor €129,-.

Officieel: OPPO Reno2-serie en dit gaat het kosten
Reno2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *