Officieel: Samsung Galaxy A9 Pro mét cameragat

Officieel: Samsung Galaxy A9 Pro mét cameragat
De nieuwe Galaxy S10 zal niet de eerste smartphone zijn met het nieuwe Infinity-O display van Samsung.

De Zuid-Koreaanse techgigant is begonnen met het gebruiken van het Infinity-O display voor de massa. De Samsung Galaxy A8s was het eerste toestel van het merk met dit scherm, maar deze smartphone kwam enkel in China op de markt. Deze Galaxy A9 Pro komt ook onder andere in Zuid-Korea op de markt en dat betekent dat deze smartphone het eerste internationale toestel gaat zijn met een Infinity-O display. Dit is een nieuw randloos scherm van Samsung met een uitsparing voor de camera in plaats van een dikke notch. Een trend die we vaker gaan spotten in 2019. De nieuwe Galaxy S10 zal ook deze technologie krijgen.

Officieel: Samsung Galaxy A9 Pro mét cameragat

In het ‘gaatje’ van de Galaxy A9 Pro zit een 2.4-megapixel camera verstopt. De smartphone heeft aan de achterkant drie camera’s, een 24-megapixel lens, een 10-megapixel telefoto lens en een derde camera die als sensor fungeert om foto’s met scherptediepte te kunnen maken. De Galaxy A9 Pro beschikt over 6 GB aan RAM geheugen, 128 GB opslag en een batterij met een capaciteit van 3.400mAh.

In Zuid-Korea kost de nieuwe Galaxy A9 Pro 599.500 KRW. Dat komt omgerekend neer op ongeveer 470 euro. Kijk nog maar eens goed naar het design van deze smartphone. Het is een laatste officiële voorbode op het ontwerp van de Galaxy S10 die binnenkort gepresenteerd gaat worden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *