Officieel: Sirin Labs cryptocurrency smartphone

Finney
Sirin Labs heeft weer iets nieuws.

Je kent het bedrijf van die peperdure privacy smartphone en nu komt de firma uit Israƫl met de Finney, een nieuw toestel vernoemd naar Bitcoin pionier Hal Finney. Een smartphone speciaal ontwikkeld voor blockchain fanaten.

De Finney heeft namelijk twee schermen. Eentje voor normaal smartphone gebruik en een uitschuifbaar display voor crypto transacties. Dit tweede display draait op een aparte firmware om absolute veiligheid te garanderen. Ze noemen het zelf de Safe Screen.

De smartphone heeft een Snapdragon 845 processor en komt met 6 GB aan RAM geheugen. Het toestel komt met Android 8.1 en heeft een 6-inch groot hoofdscherm. Achter zit een 12 megapixel camera en voor een acht megapixel selfiecam. Er is 128 GB aan opslag en dat is uit te breiden met een microSD-kaartje.

Sirin Labs heeft aan de Finney een prijskaartje van 1.000 dollar gehangen en de smartphone komt in november op de markt. Een okƩ prijs als je kijkt naar wat je krijgt. Of het een succes gaat worden? Dat zal wellicht tegenvallen voor Sirin Labs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *