Officieel: Super Mario Run Android release bekend

Super Mario Run
Beter laat dan nooit?

Super Mario Run is inmiddels al 3 maanden te downloaden in de App Store voor iOS. De game is enorm vaak gedownload en verbrak enkele records, maar de hype lijkt nu enigszins te zijn gaan liggen. De Android-release van de Nintendo-game volgende week moet daar verandering in gaan brengen.

Nintendo Amerika bevestigde dat Super Mario Run op 23 maart zal verschijnen in Google Play als versie 2.0.0. Deze update geeft gebruikers meer personages om mee te spelen. Welke poppetjes dit zijn, is nog niet bekend.

Super Mario Run is een 2D-game waarin je met je vingers Mario of een ander karakter door de levels heen loodst. Het personage rent uit zichzelf door het level. Door te tikken op het touchscreen springt het figuurtje. Nintendo meldt dan ook trots dat deze game makkelijk met één hand te spelen is.

Hoewel het spel al enorm vaak is gedownload, zijn de recensies lang niet altijd even positief. Zo zijn er klachten over de lage moeilijkheidsgraad, de graphics en het beperkte aantal mogelijkheden in de gratis versie. De betaalde versie van 9,99 euro (ook voor Android) is door slechts 5 procent van de gebruikers aangeschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *