Officieus record Delftse studenten: meeste drones in de lucht

Studenten vestigen wereldrecordStudenten van de Nederlandse studievereniging VSV hebben waarschijnlijk een nieuw wereldrecord op hun naam staan. Ze hielden namelijk de meeste drones tegelijkertijd in de lucht.

De vereniging is onderdeel van de faculteit Luchtvaar- en Ruimtevaarttechniek van de TU in Delft. De recordpoging werd georganiseerd omdat de vereniging dit jaar zeventig jaar bestaat. 170 studenten kwamen samen met hun drones en lieten ze tegelijk de lucht in gaan.

De recordpoging is inmiddels ingediend bij Guinness World Records. Aangezien er niemand van Guinness World Records aanwezig kon zijn, is er videomateriaal opgestuurd. De studievereniging zelf is er in ieder geval zeker van dat ze een wereldrecord op hun naam hebben staan.

Nog geen reacties

  1. Het is allemaal een stuk minder gegaan dan wordt vermeldt in de media. Die drones werkte erg slecht, konden niet op eigen kracht opstijgen. Wat de deelnemers dan maar deden was allemaal op hetzelfde moment de (zeer kleine) drones omhoog gooien zodat ze langzaam vielen.

    Hoe ik dit weet, ben student aan de TU Delft en heb het zelf gezien afgelopen vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *