Officieel: dit is het nieuwe logo van Google

Auteur: , 2 Reacties
Offocieel: dit is het nieuwe logo van Google

Het nieuwe afgevlakte logo van Google lekte onlangs al uit, nu is de advertentieboer begonnen met de uitrol, samen met een nieuw navigatiemenu.

Met de komst van het nieuwe navigatiemenu vervalt de zwarte balk bovenin Google. Je opent het door op het icoon dat uit allemaal vierkantjes bestaat te klikken. Daarna verschijnen de symbolen van YouTube, Google Maps, Google Play, Google+, Gmail, Google Drive en Google Agenda in een kek dropdown-vierkantje. Als je op ‘more’ klikt zie je nog eens acht producten van het bedrijf.

Op de homepage van Google en links bovenin de resultatenpagina is voortaan het nieuwe logo te vinden. Nog steeds getypt in het Catull-lettertype, en voorzien van dezelfde tinten rood, geel, blauw en groen als altijd. Het design is nu alleen als de songteksten van Gordon: ontzettend plat en oppervlakkig. Jony approves.

In de komende weken wordt dit design uitgerold, maar wil je het nu alvast proberen, open dan de console van je browser (voor Chrome: Ctrl + Shift + J) en copypaste de volgende tekst, en sluit af met een enter. Tadáá!

document.cookie=”PREF=ID=e66a207a51ceefd8:U=936bafc98b2a9121:FF=0:LD=en:
NR=10:CR=2:TM=1378808351:LM=1379592992:SG=1:S=OXyq0fqClYB66VuV ;
path=/; domain=google.com”;window.location.reload();



2 reacties

Is dit niet gewoon de Google Doodle voor Apple iOS 7?
Vind persoonlijk het moderne design van google fraaier dan van Apple. Hoop ook echt dat Android5.0 de design elementen krijg die nu gebruikt worden in oa maps en Now.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).