Oh nee, ook Kim Kardashian stopt met Blackberry

Kim Kardashian
Kimfans weten het, je ziet haar altijd met haar Blackberry Bold, maar tijden gaan veranderen.

De grootste diva van het ‘ze is bekend, maar niemand weet waarom’ heeft het nieuws weer eens gehaald. Deze keer heeft ze het internet niet gesloopt. Ook heeft ze geen nieuwe emoji’s, pardon Kimoji’s, gepresenteerd. Het is nu iets anders, het gaat over haar Blackberry Bold.

Inderdaad een Blackberry Bold, die is uit de hoogtijdagen van de bramen (=blackberries). Toen zakenmensen nog geen iPhones mochten hebben en iedereen nog niet deed alsof een touchscreen handig is om op te typen. Because it isn’t. Afijn, Kim die gaat binnenkort ook overstag. En dat is niet omdat ze een beter alternatief heeft gevonden voor de berry met het toetsenbord.

Neen, helaas voor Kim heeft ze de voorraad zo langzamerhand uitgeput. De apparaatjes waren namelijk al een tijdje niet meer in de winkel te krijgen, dus kocht ze ze via eBay. Maar ook op die site begint het stuwmeer van Bolds langzamerhand leeg te raken.

Het doet ons een beetje denken aan de Nokia 6310. Toen de smartphone in opkomst was waren er ook een horde zakenlieden die vast bleven houden aan de vrijwel onverwoestbare en lang batterijende Nokia. Ze hadden assistenten in dienst om alle winkels af te stropen om een voorraadje 6310’s op te bouwen.

Kardashian heeft overigens wel een iPhone, maar die gebruikt ze alleen om te fotograferen, te Facetimen enzo. Zodra er getypt moet worden komt de Blackberry tevoorschijn. We wensen Kim succes met het wennen aan een touchscreen en kunnen Swiftkey wel aanraden als alternatief toetsenbord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *