Olloclip onthult 4-in-1 fotolens voor iPhone 6 en 6 Plus

Olloclip-iPhone-6
De populaire fotocamera-accessoire is er nu ook voor je iPhone 6 en 6 Plus met wat nieuwe trucjes.

De nieuwe 4-in-1 lens van Olloclip werkt namelijk voor het eerst ook met de front camera van je iPhone. Haarscherpe selfies zijn dus binnen handbereik. Zoals de naam al doet vermoeden zitten er vier verschillende lenzen in deze camera-accessoire verstopt: een fisheye, groot-hoek, 10x en 15x lens. Hierdoor krijg je dus niet alleen de mogelijkheid om een wijder veld te fotograferen, je kunt ook nog eens haarscherp inzoomen.

Aan je sleutelbos (??)
Het nieuwe design van de Olloclip klik je over de bovenkant van je iPhone 6 of 6 Plus heen, maar het is niet de bedoeling dat je hem daar altijd laat zitten (daar is hij te groot voor). Daarom kun je de lens na afloop gemakkelijk aan je tas, sleutelbos of rugzak klikken. Je kunt je lens gemakkelijk uit deze sleutelhanger klikken, al zouden wij de lens niet graag op deze manier zo dicht bij onze sleutels willen hangen in verband met krasgevaar.

Olloclip-lens

De 4-in-1 photolens van Olloclip is via deze link te bestellen voor 79,99 dollar, omgerekend 63,24 euro. Eind november krijg je jouw exemplaar thuisgestuurd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *