Om van te kwijlen: Xbox Elite Ford GT Controller

Om van te kwijlen: Xbox Elite Ford GT Controller
De Xbox Elite Controller is zojuist opgevoerd in stijl van de Ford GT. Hebbon? Hebbon!

Microsoft heeft de eerder dit jaar onthulde Elite Controller, waarbij de nadruk op customization kwam te liggen, in een automotive jasje gestopt. Zo is de thumbstick in de vorm van het stuur in de Ford GT gemaakt, komen de trigger buttons overeen met het rem- en gaspedaal, en zijn ook de paddles shifters in het koolstofvezel ontwerp opgenomen.

Jup, dit moét de vetste manier zijn om je aan Forza 6 te wagen. Dat maakt het des te jammer dat dit nog maar een concept is. Of Microsoft de in liquid blue gestoken controller in productie gaat nemen weten we nog niet, maar we helpen het iedere Forza-fan hopen.

Om van te kwijlen: Xbox Elite Ford GT Controller

Nog geen reacties

   • @tofas: De consoles zijn vrijwel identiek qua prestaties maar de controllers van de Xbox zijn echt veeeeel beter. Daarom dus de Xbox, daarnaast is Forza ook niet verkrijgbaar voor de PS.

    • @Stylez:

     idd ik vind mezelf een onafhankeleijke bron om een verschil te maken tussen PS en Xbox want heb zowel xbox 1 , 360 als one (gehad), de one nog steeds en heb ook de ps 1 2 3 gehad, uit frustratie na een ban op xbox 360 de ps3 gekocht en dat heb ik me echt beklaagd, niet omdat de console op zich slecht is, absoluut niet maar ik heb me dezelfde week een adapter gekocht waardoor ik met een xbox controller op een ps3 kon spelen gezien die echt beter zijn en online is het een ramp tov microsoft…. en ja de PS was sterker als xbox 360 en ps4 is sterker als xbox one maar is vaak niet te merken, ik heb heb immers geen twee consoles met twee tv’s naast mekaar staan…. Als sony ferm verlies wil maken op hardware vanaf dag 1 omdat de playstation nog zowat het enige is wat op termijn altijd goed opbrengt via games en na paar jaar normaal ook hardware verkopen, dan nja….

    • @Stylez: ‘vrij’ identiek. controllers ‘zijn’ en ‘beter’. Wauw, zit wel veel nuance in dat bericht zeg. Geen Forza op de PS4. Maar het ontbreken van Gran Turismo en Driveclub op de Xbone doet er dan weer niet toe? Moet wel eerlijk beeld scheppen.

     @32turbo: check vooral een website als gamerankings. Zoek op welke games er in 2016 nog aankomen en wat voor welk apparaat exclusief is. Want die keuze moet je uiteindelijk maken. Het gaat om ‘games’.

     Controllers, persoonlijk. Kracht, iets in het voordeel van de PS4. Maar als je kracht wil, neem dan een PC. Neem je lekker Dirt, als je van rally houdt tenminste. OS las ik ergens nog. Als iemand dat uberhaupt nog boeit, ook weer persoonlijk. Pak Youtube of…

     Koop beide systemen online, dan heb je recht ze terug te sturen. Tests ze, concludeer zelf 🙂

   • @tofas: En kan je ook inhoudelijk reageren waarom dan wel? Ik heb ervaring met beide consoles en kan met zekerheid zeggen dat de Xbox one stabieler draait, het beeld mooier en scherper is, de controller beter in de hand ligt en van betere kwaliteit is en natuurlijk ook in dit geval de betere racegames heeft. Ps4 heeft grand turismo maar elke auto met turbo klinkt daar als een stofzuiger, de banen verschillen teveel van de echte wereld en de graphics zijn beduidend minder als bij andere racegames.

    • @sjonniesjoemel: Gran Turismo… Geen ‘d’. Die game moet nog uitkomen voor de PS4, dus kun je helemaal niks van zeggen. Gran Turismo heeft daadwerkelijke racers afgeleverd, dus laten we de kwaliteit van de die game niet teveel in twijfel trekken. Sowieso afwachten tot deze er is.

     Je argument over scherper beeld en stabiliteit is wel heel wankel. Dat moeten we gewoon aannemen omdat je beide systemen hebt? Heb daar nog nooit iemand over gehoord. En in 1 op 1 vergelijkingsvideo’s komt de PS4 er vaker beter uit dan slechter. Volgens mij is er zelfs sprake geweest (was dat nou Metal Gear?) dat ze de Xbone niet op dezelfde resolutie en framerate kregen. Anyway, maakt ook geen reet uit. In principe is de PS4 iets krachtiger, klaar. Who cares. Kijk naar games en kies. Dat is een smaak kwestie.

     En dat punt over controller is zo persoonlijk. Ik heb altijd voorkeur gehad voor die van Nintendo en vond die van Sony tot de PS3 echt ruk. Die DS4? Ik vind dat echt een immense verbetering. Veel dikker en steviger. Niet meer van die verschrikkelijke gladde triggers. Prima controle met de sticks. Juist de Xbone controllers kregen op veel gaming sites shit omdat de triggers zo ruk waren. Daarom heeft Microsoft zelf de normale controller al een update gegeven…..

  • @r32turbo: heb altijd ps gespeeld. En heb dan ook direct de ps4 aangeschaft toen die uit kwam. Maar met het oog op race games zeker voor de Xbox One gaan. De controller geeft veel meer feedback. De schouder triggers trillen bijv. bij gas geven en remmen. Hierdoor weet je precies waar je auto is en hoe ver je kan gaan. Persoonlijk dus meer fan van de Xbox!

    • @r32turbo: ja dat is bij beide consoles om het even. Kijk eerst even naar het spellen aanbod en wat er uit gaat komen. Van daaruit kan je makkelijker kiezen. En ff nagaan wat je vrienden hebben. Ps4 is meer echt console waar de One echt een multimedia device is. Ook komt Windows 10 binnekort naar de Xbox!! Don’t get me wrong. Ps4 is dik! Maar kijk ff waar je voorkeur naar uit gaat!

  • @r32turbo: je zou nu idd denken de ps4..maarrrr..de ps3 was ook beter als de xbox 360 bij de release..met nadruk op was. Na 3 jaar was de ps3 nog altijd de zelfde ps3. Na 7 jaar ook. Terwijl het wel duidelijk was dat de xbox 360 uiteindelijk de betere console was. Ik blijf bij xbox. En we zullen zien over 2 jaar of het bij deze consoles ook zo gaat of juist niet.

  • @r32turbo: Allebij? heb zelf eerst ps4 gekocht. vind het kwa systeem fijner werken. maar heb ook een xbox one voor forza gekocht. Ps4 is gebruiks vriendelijker vind ik. zo kan je dingen kopen door middel van ideal etc. terwijl bij de xbox one je persee een credit card moet koppelen.

  • @r32turbo: ligt vooral aan de exclusives.. Om het auto gerelateerd te houden, Xbox heeft Forza, PS heeft Gran Turismo. Qua prestaties zal het niks uitmaken omdat de consoleversies van games waarschijnlijk identiek aan elkaar zijn

 1. Theoretisch gezien heeft de Ps4 iets meer Nm, maar in de praktijk zal je het verschil niet merken. Dus laat je keuze afhangen van de interface cq het OS! Vind xbox fijner en leuker om mee te werken. Ps is erg zakelijk ofzo. Daarnaast altijd al de xbox controllers veul comfortabeler gevonden.

  • @soundgarden: Een console kopen op basis van OS? Dat is een grap toch? Dat klinkt als een argument dat Microsoft daadwerkelijk zou gebruiken in een persconferentie.

   “With Xbone we are delivering the most ambiiiiiiiiitious OS we have ever created!”

   Nog niet gewerkt met Xbone btw hoor. Vond de OS bij de 360 met elke update irritanter worden. Gewoon volgepropt met rommel die je niet wil gebruiken, maar wat Microsoft graag wil dat je gebruikt. Irritant bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *