Omkeerbare USB-kabel van Apple lost frustraties op

USB-iPhone-6
De USB-kabel die bij de nieuwe iPhone 6 geleverd wordt, zou zomaar eens één van de meest irritante kenmerken van het kabeltje op kunnen lossen.

Wij kunnen de keren dat wij een USB-kabel verkeerd om in onze computer hebben gestopt niet meer tellen. Het lijkt soms wel alsof je de snoertjes nooit in één keer juist in je PC krijgt geduwd. Door een standaard USB-aansluiting in het kabeltje te maken te maken, die connectors aan allebei de kanten heeft, kun je hem zowel recht als ‘ondersteboven’ in je computer stoppen.


Sonny Dickson

De foto’s van de nieuwe kabel doken op dankzij Sonny Dickson, dezelfde persoon die ook het bestaan van het saffierglas van de iPhone 6 bevestigde. Dit nieuwe gerucht klinkt dus geloofwaardig, zeker omdat Apple eerder al een patent inleverde dat grotendeels overweg komt met de nieuwe witte kabeltjes.

Dit is misschien geen revolutionaire uitvinding -aangezien er al genoeg externe partijen zijn die dergelijke kabeltjes aanbieden- maar het lost wel een frustrerend probleem op waar wij al een tijdje mee worstelen.

3 reacties

  1. nog handiger zou zijn om alle usb aansluitingen ter werled te vervangen door lightning, zodat het habeltje 2 identieke stekkers kan hebben…

    oh ja, vergezocht wellicht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *