Onbeperkt bellen, sms-en en internetten voor €39,95 p/m

Robin Mobile
There’s a new kid in town. And he’s cheap! Per 1 juli zal er een nieuwe telecom provider de Nederlandse markt betreden die nogal wat baanbrekende beloftes doet.

Robin Mobile bied 1 optie aan en dat is een contract dat elke maand opgezegd kan worden en slechts 39,95 euro per maand kost. Voor dat geld kan je dan onbeperkt bellen, sms-en en mobiel internet (7,2 Mbps) gebruiken via het netwerk van KPN.

Je hoeft je dan dus geen zorgen meer te maken over het feit dat je over je bundel heen zal gaan of dat je internet wordt afgeknepen omdat je teveel Mb’s hebt gebruikt. Ook is het natuurlijk een verademing om niet vast te hoeven zitten aan een langlopend contract. Elke maand op kunnen zeggen is ideaal.

Er zullen ongetwijfeld her en der nog wel wat addertjes verstopt zitten onder het gras, maar zo op het eerste gezicht klinkt het zeer aantrekkelijk. Wat denken jullie?

UPDATE: Oprichter Wilfred Rottier heeft enkele jaren geleden Ortel Mobile gestart om de tarieven voor mobiel bellen naar het buitenland (met name naar landen als Turkije, Marokko en Egypte) op z’n kop te zetten, nu heeft hij zijn pijlen dus gericht op de steeds duurder wordende mobiele (data) abonnementen. Om de kosten laag te houden zal de provider geen offline verkoop starten. Alles wordt online afgehandeld. Dat geldt deels ook voor de (klanten)service.

Nog geen reacties

 1. Interessant voor de grootgebruikers die lang met een telefoon doen. Want hier krijg je uiteraard geen telefoon bij. En al bij al is het nog steeds flink duur. Aangezien je pak en beet €50 per maand betaalt voor de iphone 5 en Samsung s3/4 is het gros wat je daarvan betaald gewoon de telefoon. Dus die kosten kunnen nog wel wat omlaag.

 2. De prijzen van abonnementen zijn de laatste jaren fors gestegen. Ergens begrijpelijk aangezien de inkomsten uit bellen en sms ingestort zijn. Het is voor een stukje concurrentie dus wel goed om er weer een paar prijsvechters tussen te hebben.

 3. Even voor de duidelijkheid, Ik gebruik momenteel Simyo, de dochtertje van KPN, Simyo is gelijk ook de goedkoopste kwa SIM-only geval.

  Gebruik nu momenteel 700bel of sms 500 mb voor maar 38 euro in de maand, Het mooiste van alles is dat elke maand opzegbaar is. Geen vast contract of dergelijke.

  Wat ik erg benieuwd naar ben is of dat ” onbeperkt ‘ daadwerkelijk onbeperkt is.

  We zullen zien , hou graag ons op de hoogte Moderators.

 4. In Duitsland wordt dit al een tijdje aangeboden door Blau.de (netwerk e.plus, dus KPN gerelateerd) voor maar 19,95 p.mnd (zit je wel minimaal 12mndn aan vast, buitenland prijzen zijn vergelijkbaar met ander providers en wanneer je >2GB hebt gebruikt wordt je internet trager).
  Ik weet niet of deze ‘aanbieding’ nog steeds geld, maar ik was sowieso verbaasd toen ik het voor het eerst zag. Wat zijn die Duitsers toch lekker bezig! Prima als Nederland volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *