One Fast Cat: een hamsterwiel voor katten

 One Fast Cat: een hamsterwiel voor katten
Krijgt jou kat te weinig beweging? Stop hem in dit hamsterwiel.

Misschien woon je wel 4 hoog en wil je toch een huisdier zoals een kat. Het probleem is dan alleen dat je de kat alleen in je eigen huis rond kan laten lopen of op het balkon, als je die al hebt. Om je favoriete huisdier dan toch genoeg beweging te geven kan je nu de One Fast Cat aanschaffen.

Via Kickstarter is het project van One Fast Cat gestart en dat heeft al in recordtempo het gevraagde bedrag gehaald. Ze zitten nu namelijk al op ruim 150.000 dollar, terwijl de makers mikten op 10.000 dollar. Het blijkt dus dat veel mensen een kat hebben met overgewicht, of gewoon niet de mogelijkheid hebben om hun kat buiten te laten rennen.

Het apparaat wordt in losse onderdelen geleverd en is ongeveer 1,5 meter hoog. De diameter van het wiel is 1,2 meter en het loopvlak is 25 centimeter breed. Dat zou genoeg ruimte moeten bieden om je kat vrij rond te laten rennen. Nu is het alleen nog zaak om je huisdier er toe te verleiden om uit zichzelf rondjes te gaan rennen.

De One Fast Cat is nu nog steeds te bestellen via Kickstarter voor 199 dollar. Het enige probleem is dat de maker ze alleen nog maar bezorgd in Amerika. Ze zijn wel bezig om bezorging buiten Amerika mogelijk te maken.

[gv data=”Zsq-8DUTYHg”][/gv]

Nog geen reacties

    • @hansolo: Nou heb ik toevallig twee bengalen en voor 199,00 wil ik best dit ding voor ze kopen maar dan moeten ze me wel garanderen dat ze er wat mee doen :), aangezien ze dat niet kunnen laat ik hem toch schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *