‘Oneerlijke’ Fortnite spelers mogen grote prijzenpot houden

Auteur: , Geen reacties
Fortnite

Foutje, bedankt!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Halloween weer voor de deur staat. In Amerika zijn ze al jaren helemaal weg van deze tijd van het jaar, iets wat je ook terugziet in populaire spellen. Fortnite is er daar een van. Voor enkele spelers is de Halloweenperiode er echter extra plezant op geworden.

Als onderdeel van Fortnitemares, het Halloweenevenement van het spel, krijgen spelers een aantal opdrachten die beloond worden met EXP-punten én Battle Stars. Een van de opdrachten is het bezoeken van diverse plaatsen op de map. Veel spelers hadden echter al snel door dat de Battle Stars-beloning een stuk groter is dan normaal. In onderstaande tweet zie je het resultaat van dit foutje.

Achteraf bleek dat het getoonde aantal Battle Stars écht was, met als gevolg dat spelers door hun Battle Pass tiers vlogen. Dankzij het voltooien van deze tiers kunnen spelers meer spullen kopen in de Fortnite-shop.

Nadat meerdere spelers dit probleem aankaartten bij ontwikkelaar Epic Games, kwam Epic met een verklaring dat dit niet de opzet was oorspronkelijk. De challenge zou helemaal geen Battle Stars moeten hebben opleveren. Omdat het hier gaat om een fout vanuit hun kant, is besloten om de Battle Stars niet af te pakken van spelers.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).