OnePlus 2 krijgt Snapdragon 810, maar overhit niet

OnePlus 2 krijgt Snapdragon 810, maar overhit niet
De OnePlus 2 draait op een Qualcomm Snapdragon 810-processor. Wacht, is dat niet die processor die zo ongelofelijk heet wordt?

Ja en nee. De Snapdragon 810 had inderdaad wat problemen met het afvoeren van zijn warmte, maar Qualcomm heeft de processor een kleine upgrade gegeven, zodat je OnePlus straks gewoon zijn werk kan blijven doen. Het toestel van de Chinese fabrikant is namelijk deels ontwikkeld in samenwerking met de technici van Qualcomm, zodat de processor en het toestel cooler than ever zouden moeten zijn.

De Snapdragon 810 heeft acht kernen en werkt op 64-bit, dus de fabrikant belooft alvast dat zijn gebruikers bijvoorbeeld opnieuw kunnen genieten van 4K-video’s en een indrukwekkende batterijduur, terwijl de camera een stukje sneller wordt. Ook OxygenOS is helemaal geoptimaliseerd voor de nieuwe processor, zodat de software van het toestel als een zonnetje zou moeten werken.

OnePlus heeft aangekondigd zijn nieuwe toestel stukje voor stukje te gaan onthullen, dus we horen ongetwijfeld snel meer over de tweede smartphone van het merk.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *