OnePlus 2 maandag een uur lang voor iedereen te koop

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus 2 voor even te koop voor iedereen

De OnePlus 2 is alweer een tijdje verkrijgbaar, maar de kans is klein dat je er al eentje hebt kunnen bemachtigen. Op 12 oktober krijg je eindelijk de mogelijkheid om 'm aan te schaffen.

Het nieuwe toestel van de Chinese fabrikant is sinds augustus te koop, maar alleen voor mensen met een invite. OnePlus beloofde de uitnodigingen deze keer sneller te versturen, maar kreeg ook dit jaar snel te maken met leverlingsproblemen. Inmiddels is de invitestroom eindelijk een beetje op gang gekomen, maar maandag is de OnePlus 2 heel even voor iedereen te koop.

Op 12 oktober opent OnePlus tussen 12:00u en 13:00u de verkoop, al kun je er vanuit gaan dat de voorraad behoorlijk beperkt is. Als je interesse hebt kun je er dus beter snel bij zijn. Er zijn sowieso maximaal twee exemplaren per klant beschikbaar, dus voor je hele familie kopen is er waarschijnlijk niet bij. Overigens zal er maandag ook een groot OnePlus-event plaatsvinden, maar het is nog niet bekend wat daar aangekondigd wordt.1 reactie

Met zoveel keuze op de markt ga je een beetje in de digitale rij staan voor een telefoon die ook nog vanuit China moet komen en je dus moet importeren en alles.

Leuke toestellen, maar veels te veel gedoe om te krijgen. Ik ben er dan al klaar mee, zeker met de competitie die ook genoeg aanbied.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).