‘OnePlus 2 verschijnt in drie varianten op de markt’

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 2

De OnePlus 2 wordt op 27 juli voor het eerst aan het grote publiek getoond, maar wat kunnen we van het nieuwe toestel verwachten? Dat is nog even gissen, maar we weten inmiddels wel dat hij in drie varianten op de markt verschijnt.

De fans van de OnePlus One kunnen al bijna niet meer wachten, maar moeten het tot op heden doen met de spaarzame details die de smartphonemaker tot op heden heeft vrijgegeven. Zo weten we dat het toestel draait op een Snapdragon 810-processor, je kunt opladen via USB Type-C en een betere vingerafdrukscanner dan iPhones krijgt.

Drie varianten voor OnePlus 2

Het lijkt er ook op dat je bij je aankoop uit meer dan één variant kunt kiezen. Bluetooth SIG vermeldde namelijk korte tijd drie verschillende versies van de OnePlus 2, die nu nog schuil gaan onder de typenummers A2001, A2003 en A2005. Mogelijk is een van deze types een kleinere, goedkopere OnePlus, maar het zou ook kunnen dat de fabrikant ervoor heeft gekozen om elke opslagvariant (16, 64 en 128 GB?) en eigen modelnummer geeft.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).