OnePlus 5 voorraad dunt uit: is de opvolger al gelekt?

OnePlus 5
De karige voorraad aan OnePlus toestellen doen ons wat belletjes rinkelen.

In juni dit jaar presenteerde OnePlus met veel trots haar nieuwe smartphone aan iedereen, de OnePlus 5. Hoewel de smartphone in het begin wat gehinderd werd door problemen rondom het scherm en de camera, lijken de meeste ongemakken uit de weg geholpen. Het toestel is na 5 maanden echter alleen nog maar in de nieuwe ‘soft gold’ en limited edition-versie te krijgen.

Aan het eind van vorig jaar was er in de webshop van OnePlus eenzelfde iets aan de hand, waarna het bedrijf met de OnePlus 3T op de proppen kwam. Een herhaling van vorig jaar ligt dus voor de hand, zeker wanneer we een gelekte render van de vermoedelijke OnePlus 5 opvolger zien.

De onderstaande afbeelding is afkomstig van GizmoChina en kan zomaar eens de OnePlus 5T zijn. In tegenstelling tot de OP3 en OP3T van vorig jaar, zou er dan qua design zeker het een en ander veranderen. De trend van smartphones met minimale randen lijkt ook OnePlus over te nemen.

OnePlus 5T

Het toestel komt echter vrij veel overeen met de te verschijnen Oppo F5. Niet zo gek, want Oppo is het moederbedrijf van OnePlus. Mocht het gerucht waar zijn, dan komt de nieuwe OnePlus 5T in november de webshops binnen. Vooralsnog nemen we dit nieuws echter met een flinke korrel zout.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *