OnePlus 5 zal een flinterdun toestel worden

OnePlus
Een nieuwe dag en dus tijd voor een vers nieuwtje van de OnePlus 5!

Iedere dag lijkt er meer informatie naar buiten te komen over de OnePlus 5. Niet alleen geruchten, maar ook officiƫle informatie dat door de Chinese telefoonmaker wordt gecommuniceerd. Zo zou CEO en mede-oprichter Pete Lau volgens Weibo hebben gezegd dat de OnePlus dunner gaat worden dan zijn voorganger, de OnePlus 3(T).

Lau zou geclaimd hebben dat de OnePlus 5 de dunste smartphone gaat worden in vergelijking met andere vlaggenschepen die nu verkrijgbaar zijn op de markt. De OnePlus 3T heeft een dikte van 7,35 mm. De OnePlus X was al een dunner toestel in vergelijking met de 3T, maar deze vergelijking gaat niet op aangezien de X geen vlaggenschip was.

Verder zei Lau dat OnePlus geen compromissen heeft hoeven te sluiten als het gaat om gebruikerservaring. Specifieke getallen heeft de mede-oprichter niet genoemd. Het is dus afwachten hoe dun de OnePlus 5 daadwerkelijk is.

2 reacties

    • @dotternetta: ze gebruiken al full hd amoled. Sowieso een update naar uhd. Maar moet zeggen dat full hd prima voldoet op de oneplus 3. Een dikkere accu is idd altijd welkom, ik had de telefoon ook liever even dik en een 4000 mah accu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *