OnePlus 5T exemplaar gespot in het wild

OnePlus 5T gelekt
We weten nu dan ook echt alles al over de nieuwe topper van OP.

De officiƫle presentatie voor de OnePlus 5T staat gepland over enkele dagen, maar de Duitse Sarai Griffin van ZDnet gooit roet in het eten. Zij heeft op de een of andere manier het vlaggenschip dagen voor de release al in handen gekregen.

Natuurlijk is het niet met volledige zekerheid te zeggen dat dit het daadwerkelijke eindproduct is, maar het heeft er wel verdomd veel van weg. De voorkant beschikt over een groot 6 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. De beeldverhouding van 18:9 en minimale schermranden geven het toestel een moderne look.

Aangezien er weinig ruimte meer is voor bezels, is de vingerafdrukscanner dan ook verschoven naar de achterkant. Verder vind je daar een dubbele camera met een 20 en 16 megapixel-camera. Zowel de 6GB RAM-variant met 64GB opslaggeheugen als het 8GB RAM-model met 128GB opslaggeheugen komt met 3300mAh aan accucapaciteit en een snellaadfunctie.

OnePlus 5T specs

Het meest opvallende is echter dat de OnePlus 5T uitgerold lijkt te worden met Android Nougat 7.1.1 in plaats van het nieuwe Android Oreo. Uiteraard zal een update in de boeken staan, maar het is een beetje slordig dat deze nieuwe smartphone klaarblijkelijk nog wordt geleverd met ‘verouderde’ software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *