OnePlus 5T laat zich zien op game evenement

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 5T gespot

Wederom een goede marketingstunt of een foutje?

Als we een ding geleerd hebben de afgelopen weken van OnePlus, dan is het wel dat het bedrijf bijzonder goed in staat is om haar volgers op sociale media te teasen. De hints en verwijzingen naar een nieuwe OP-smartphone zijn haast niet te ontwijken, maar veel meer dan enkele schimmige plaatjes geeft het bedrijf echter niet weg.

Ondanks dat OnePlus officieel weinig tot niets laat zien van haar nieuwe toestel, hebben we gelukkig altijd nog (gelekte) plaatjes en renders van derden. Er is al het een en ander bekend van de smartphone. Van onderstaande foto twijfelen we of OnePlus had gewild dat deze foto naar buiten komt.

Professioneel gamer Alessandro Palmarini plaatste bovenstaande foto op Twitter waarop de game Vainglory wordt gespeeld op een wel heel uniek toestel. Waar de meesten een oude vertrouwde OnePlus 5 in handen hebben, lijkt Palmarini een OnePlus 5T in handen te hebben. Dit bevestigt hij later in enkele reacties.

Gelukkig voor OnePlus is de foto niet haarscherp en toont het niet hoe krachtig het nieuwe vlaggenschip bijvoorbeeld is. Tot aan de release, die waarschijnlijk binnen afzienbare tijd plaatsvindt, vermaken we ons echter prima met alle komische teasers van het bedrijf zelf.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).