OnePlus 5T niet draadloos oplaadbaar: CEO verklaart waarom

Auteur: , 2 Reacties
OnePlus 5T draadloos oplaadbaar

Ook lekt er meer informatie uit over de prijs die het nieuwe vlaggenschip zal krijgen.

OnePlus CEO Pete Lau lijkt de smaak te pakken te hebben. Waar hij eerder deze week duidelijk maakte hoe zijn bedrijf dacht over de situatie rondom de koptelefooningang, laat hij vandaag in een blogpost weten waarom de OnePlus 5T niet de trend van draadloos opladen zal volgen.

De reden is simpel: Dash Charge zou nog altijd superieur zijn gezien de oplaadsnelheid. Hoewel dit niet valt te ontkennen, stelt Lau alsof draadloos opladen en Dash Charging niet met elkaar kunnen leven. Hij stelt dat de huidige staat van draadloos opladen nog niet goed genoeg is om overstag te gaan en deze feature te implementeren.

Daarnaast zou het design van de OnePlus 5T op de schop moeten, want het huidige aluminium werkt niet in combinatie met de huidige pads. Verder meldt TechRadar dat de adviesprijs van de OnePlus 5T niet stijgt ten opzichte van het vorige model. Dit zou betekenen dat je voor 499 euro het nieuwe 64GB-model in huis kunt halen.

Op donderdag 16 november presenteert OnePlus het nieuwe toestel op een speciaal evenement in New York. Gelukkig is de stream ook gewoon om 17:00 Nederlandse tijd te volgen via de OnePlus-website. Vanaf 21 november moet het toestel in de online winkelschappen liggen.2 reacties

“Daarnaast zou het design van de OnePlus 5T op de schop moeten, want het huidige aluminium werkt niet in combinatie met de huidige pads.”


Niet nodig:


https://www.qualcomm.com/news/releases/2015/07/28/qualcomm-becomes-first-company-enable-wireless-charging-mobile-devices
Dit soort simpele zielen zien niet in dat mensen niet graag rondlopen met een lader en snoer.
Je kunt dash laden wat je wilt en al is hij 100% vol in 2 minuten, als je die lader niet bij je hebt heb je daar geen RUK aan.

Het gaat erom dat je de optie hebt om draadloos te laden op openbare plekken, restaurants, etc waar je steeds vaker dit soort spots vind waar je dat ding op de tafel legt en hij gaat laden.
Ik bedoel, laden is altijd stationair want laden tijdens het hardlopen gaat hem niet worden zonder een powerbank oid.

Nu dat Apple het ook doet en opeens mensen het geen gimmick meer vinden zal je zien dat het draadloos laden en dus ook die spots in meubulair en voertuigen steeds gewoner wordt en dat dient voor wat extra gemak.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).