OnePlus 5T Oreo update verschijnt veel later dan gewenst

Auteur: , Geen reacties
OnePlus update

Een vroege update zit er niet in voor het nieuwe vlaggenschip.

Enkele dagen geleden presenteerde OnePlus met volle trots haar nieuwe vlaggenschip, de OnePlus 5T. In veel opzichten is de smartphone een moderne variant van wat de OnePlus 5 eigenlijk meteen had moeten zijn. Denk hierbij aan het randloze design, dubbele cameralens en een vingerafdrukscanner op de achterkant.

Wat echter nauwelijks is veranderd ten opzichte van zijn voorganger, is de Android Nougat-software die zich op het toestel bevindt. Hoewel Android Oreo al enkele weken beschikbaar is, blijkt dat OnePlus pas in 2018 dit nieuwe besturingssysteem officieel wil implementeren.

Naar verluidt verschijnt er dan ook eerst een bètaversie, die de reguliere OnePlus 5 als eerste mag ontvangen binnen enkele weken tijd. Vervolgens is de OnePlus 5T aan de beurt. De OnePlus 3 en 3T worden volgens OP ook nog voorzien van Oreo, maar dit zal waarschijnlijk in een later stadium plaatsvinden.

Android Oreo brengt onder andere een overzichtelijke en het makkelijke manier mee om de voorkeuren voor notificatiekanalen aan te passen, de mogelijkheid om apps te ‘snoozen’ en een picture-in-picture-modus en een betere aanpak van applicaties die op de achtergrond accu verbruiken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).