OnePlus 5T teaser snoert concurrenten de mond

OnePlus logo
Wie had enkele jaren geleden gedacht dat we dit een fantastische marketingstunt vinden…

Het is de verwachting dat OnePlus in de komende weken haar nieuwe OnePlus 5T officieel uit de doeken doet. Het bedrijf en haar medewerkers zijn al weken bezig met teasen op sociale media, en de gelekte renders laten weinig aan de verbeelding over. De nieuwste post op de socials toont aan waarom we OnePlus nodig hebben in de huidige smartphonewereld.

De Chinese smartphonefabrikant plaatste op zowel Facebook als Twitter een afbeelding die hint dat de OnePlus 5T over een feature beschikt die concurrenten met veel ‘moed’ hebben durven te verwijderen: de koptelefooningang.

In bovenstaande afbeelding is te zien dat sinds de OnePlus One, iedere smartphone van het bedrijf over een 3.5mm audio jack beschikt. Dat is dan ook meteen de vraag die OnePlus aan haar volgers stelt. De kans dat de eerstvolgende OP-smartphone de ’trend’ van Apple en Google volgt, lijkt dan ook miniem.

Eerder berichtten we al over het nieuwe toestel van de Chinese smartphonefabrikant. De OnePlus 5T wordt naar verluidt de eerste OP-smartphone die gebruikmaakt van een 18:9 beeldratio en relatief dunne randen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de officiële release van het waarschijnlijk razendsnelle apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *