OnePlus 5T uitverkocht in meerdere landen: “doel bereikt”

Auteur: , 2 Reacties
OnePlus 5T review overzicht

"Dus je wil eigenlijk nog een toestel van ons? Helaas, we hebben al genoeg verkocht."

OnePlus is en blijft toch een beetje een vreemde eend in de bijt. Het bedrijf doet zich nog steeds voor als een startup, maar is eigenlijk een afsplitsing van telecomgigant BBK Electronics, weet niet hoe het met haar klanten om moet gaan, én produceert niet meer toestellen dan genoteerd staat in het gewenste schema.

Na een periode van 4(!) maanden is de OnePlus 5T helemaal uitverkocht in Noord-Amerika. Er blijkt genoeg animo te zijn voor de toestel van het bedrijf, maar OnePlus weigert om meer toestellen te produceren voor deze markt. Echte fans zullen moeten wachten op de OnePlus 6, zo meldt Engadget.

General Manager van OnePlus Noord Amerika Kyle Kiang stelt dat de cijfers positief opgevat moeten worden. Er heeft een groei plaatsgevonden in Noord-Amerika van 139 procent, waardoor 25 procent van alle online sales afkomstig zijn van dit continent. Het bedrijf blijft de filosofie hanteren dat de productie gestopt wordt wanneer de vooruit vastgestelde target is gehaald.

Een uitwisseling met andere markten waar wel nog OnePlus 5T exemplaren zijn, behoort eveneens niet tot de mogelijkheden. Dit zou te veel gedoe opleveren wat betreft de AC adapters. Gelukkig voor alle Nederlandse fans is de OnePlus 5T in Nederland nog verkrijgbaar.2 reacties

Volgens mij wordt eventuele (parallel)import voor de Amerikanen vooral beperkt door het verschil in ondersteuning voor de in de VS netwerkfrequenties t.o.v. de andere werelddelen.
@rrrobert: klopt, je kunt dan meestal enkel de carriers gebruiken die diensten op het GSM netwerk leveren zoals ATT en T-Mobile. De andere netwerken worden niet ondersteund.
Heb bijv een oude galaxy s4 international (toch niet zo international als gedacht) Werkt enkel op die 2 netwerken. In grote steden werkt het prima maar in het buitengebied is de verbinding vaak minimaal of zijn er problemen met de dataverbinding.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).