‘OnePlus 5T verschijnt als speciale Star Wars-editie’

OnePlus 5T
Het is inmiddels geen geheim meer dat vandaag de OnePlus 5T aangekondigd wordt, maar zelfs de laatste details lekken nu uit.

Het lijkt erop dat er een speciale Star Wars-versie van de OnePlus 5T in de maak is. XDA-Developers dook in de code van de Android Oreo-beta voor de OnePlus 5 en vond verschillende verwijzingen naar de filmreeks.

Toegegeven: de aanwijzingen zijn subtiel, maar staan wel op plekken die er toe doen. Zo staat er ‘accent_star_wars’ in de code van de Launcher, die vervolgens weer gekoppeld is aan de kleur #ff2837. Dat blijkt dan weer een donkerrode kleur die ook te zien is op posters van Star Wars: The Last Jedi.

Later ontdekte XDA ook codes die verwijzen naar een specifiek Android-toestel, zoals ‘DEVICE_CUSTOM_STAR_WARS’. Het lijkt er dus op dat er een gelimiteerde Star Wars-uitvoering van de OnePlus 5T in de maak is. Die zou zomaar ergens in december op de markt kunnen komen, rond de release van The Last Jedi. Laten we hopen dat het waar is, want er is niks mis met een toffe limited edition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *