OnePlus 6 beschikt niet langer over always-on scherm

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus

OnePlus heeft de functie uit de software gehaald met een update.

Het lijkt erop dat de OnePlus 6 toch een probleempje heeft. De lancering van het nieuwe vlaggenschip verliep vlekkeloos. Helaas is de smartphone niet probleem-vrij. Dit issue heeft te maken met het always-on scherm van de smartphone.

In de nieuwste update is deze feature eruit gehaald. Of het always-on scherm ooit een terugkeer gaat maken is op dit moment niet duidelijk. OnePlus introduceerde de techniek met de OnePlus 6. Onder meer diverse Samsung smartphones hebben deze technologie ook. Je kunt met Always On altijd de tijd zien als je toestel bijvoorbeeld op een tafel ligt.

OnePlus heeft de techniek nog niet zo goed voor elkaar als Samsung. Een woordvoerder heeft op Reddit aangegeven dat de feature is verwijderd, omdat de batterij heeft te lijden onder de functionaliteit. Het zou langzaam juice uit de batterij slurpen en dat is uiteraard niet de bedoeling.1 reactie

Iets waar Oneplus wel vaker faalt, de software en het beleid.
Laat de mensen ZELF lekker bepalen of ze de extra battery drain accepteren of niet (en dus uit zetten bij de opties).
Beetje het Apple principe, wij vinden als Oneplus dat je het niet moet doen dus we halen het eruit.

Zeker op een fone met de snelste charge ter wereld (kloppen ze zichzelf mee op de borst) moet dat beetje drain geen issue zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).