OnePlus 6 binnenkort ook in Nederlandse winkels te koop

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus 6

OnePlus en Belsimpel slaan de handen ineen en dat is goed nieuws, want dankzij die samenwerking ligt de OnePlus 6 straks ook in fysieke winkels.

De OnePlus 6 wordt op 16 mei aangekondigd. Vervolgens kun je ‘m vanaf 19.00 uur reserveren bij Belsimpel.nl of in een van de winkels. Het voordeel zit ‘m erin dat je de smartphone ook kunt koppelen aan een smartphone-abonnement, mocht je niet in één keer het aankoopbedrag neer willen tellen.

“De OnePlus community is in Nederland de laatste jaren enorm gegroeid,” vertelt Carl Pei, medeoprichter van OnePlus. “We hebben goed naar hen geluisterd en zien ons partnerschap met Belsimpel als de kans om nog meer mensen de OnePlus 6 te laten ervaren. Belsimpel biedt goede service en verkoopt smartphones op een toegankelijke en flexibele manier. Dat is een goede match met onze filosofie.”

Officieel moet de OnePlus 6 nog gepresenteerd worden, maar vanochtend doken de eerste foto’s al op. Over de prijs doen OnePlus en Belsimpel nog geheimzinnig, maar reken erop dat het instapmodel 519 euro gaat kosten.1 reactie

Jammer dat juist Belsimpel is gekozen als zakenpartner. Het bedrijf voorziet zeker in een marktbehoefte, maar prijstechnisch zijn ze in staat de commerciële kansen van zo’n merkintroductie compleet de nek om te draaien. Want de ware liefhebber wijkt dan haast vanzelf uit naar de parallelimport.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).