OnePlus 6 lek: high-end specs en prijs

Het design is herkenbaar, maar de specs zijn dat zeker niet
De specs van de OnePlus 6 zijn op z’n zachtst gezegd indrukwekkend.

OnePlus verwierf over de laatste jaren een hoop ‘fans’ vanwege hun high-end hardware tegen een mid-range prijsje. Nieuwe informatie over de OnePlus 6 onthult dat het Chinese bedrijf hun trend doorzet en wederom een toestel uitbrengt dat een stukje duurder is.

Dat vertelt een insider tegen Weibo. Volgens de aannemelijke geruchten krijgt de OnePlus 6 een stevig 6,2-inch scherm, maar liefst 8GB werkgeheugen, een Snapdragon 845 en 258GB opslagruimte. Ook komen er mogelijk uitvoeringen met 64GB en 128GB storage space. Tot slot zou het aankomende vlaggenschip uitgerust worden met een dual camera aan de achterzijde, één van 12MP en één van 20MP.

Dat zijn stevige specs, maar daar staat ook een stevige prijs tegenover. Zo kost de uitvoering van 258GB waarschijnlijk rond de $749 dollar. Dat is nog steeds niet zo duur als bijvoorbeeld de iPhone X of Samsung Galaxy S9, maar tenzij de OnePlus6-uitvoering van 64GB voor zo’n €500 euro over de toonbank gaat, is ook deze editie weer duurder geworden.

Waarschijnlijk horen we rond mei, juni meer over de OnePlus 6. Tot die tijd lees je in dit artikel meer over de bovenstaande gelekte foto. Ook lekte het (herkenbare) design van de OnePlus 6 recentelijk uit.

2 reacties

 1. Zelfs al zou de 64 Gb versie 550-600 euro kosten, is dat nog steeds een goede deal. De enige telefoons met Snapdragon 845 die daar qua prijs-prestatieverhouding misschien bij in de buurt komen zijn de Xiaomi Mi Mix 2S, de Asus Zenfone 5z of de Vivo Apex. Alle ‘grote’ concurrenten zitten daar 200-300 euro boven.

  • @rrrobert: De grote jongens erboven leveren ook een top product wat reeds op de markt is en zich bewezen heeft. Koppel daarbij zaken waterproof, ext Sd memory, Wireless charging. en je ziet dan toch zaken die voor velen ook een rol kunnen spelen.

   Laten we eerst maar eens kijken waar OP mee komt, dan kijken wat het gaat kosten en dan pas roepen ….
   Mind you, OP is met de 5T erg goed bezig geweest qua specs en prijs, maar we zijn alweer wat tijd verder en de concurentie heeft niet stil gestaan.
   Dus, eerst zien … Dan geloven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *