OnePlus 6 verkoopt 100.000 keer in eerste 12 minuten

Auteur: , Geen reacties
De OnePlus 6 gaat hard!

De eerste verkoopcijfers van OnePlus' nieuwste vlaggenschip druppelen binnen.

De OnePlus 6 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa, maar tegelijkertijd gaat het Chinese toestel als een smartphone-speer op eigen bodem. OnePlus’ nieuwste flagship killer verkocht alleen in China al 100.000 keer in de eerste 12 minuten van de release.

Dat zegt OnePlus co-founder Carl Pei tegen AndroidAuthority. Naast een explosieve sale in China gaat het toestel ook ontzettend hard in India. Daar was de OnePlus namelijk een dag eerder beschikbaar via Amazon India en haalde binnen tien minuten een miljard Rupees (± $15 miljoen dollar) op. Overigens zijn de Indiërs geen nieuwe fans van OnePlus; vorig jaar werd de OnePlus 5 daar de bestverkochte smartphone met ruim 3 keer zoveel verkochte toestellen als de OnePlus 3T in dezelfde periode.

Of de OnePlus 6 ook zo ontzettend veel opbrengt als zijn voorgangers (check hier hoe de prijzen van OnePlus door de jaren heen veranderde) maakt het Chinese bedrijf niet bekend. Uiteraard worden er alleen uitzonderlijk positieve verkoopcijfers vrijgegeven. Wel suggereert het bedrijf in de onderstaande Tweet dat de OnePlus 6 grote rijen genereert in New York.

Foto @OnePlusEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).