OnePlus 6T-doos verraadt design en nieuwe features

Is dit 'm dan?
Worden design en functie volledig omgegooid voor de OnePlus 6T?

Een gebruiker van Weibo, de Chinese variant van Twitter, post vandaag een aantal foto’s van de mogelijke verpakking van de OnePlus 6T. Naast een bijzonder design van de doos zelf, is het vooral de smartphone (een tekening daarvan) zelf die veel onthult.

Aan de binnenkant van de doos zijn twee dingen te zien: een plaatje van de smartphone en een hoop kleine lettertjes. Op het eerste gezicht zou je denken dat het om een wurgcontract gaat, dat netjes binnenin de doos is opgeschreven voor je, maar het zijn feitelijk namen. Een snelle Google-sessie onthult dat het om namen van OnePlus forumgebruikers gaat.

Waarom er zoveel namen in de doos zijn gedrukt is niet bekend, maar mogelijk krijgen bijzondere forum-gebruikers of mensen die een speciale editie hebben aangeschaft de gepersonaliseerde doos. Nou ja, gepersonaliseerd voor een hoop mensen tegelijkertijd.

Het plaatje van het design van de smartphone zelf is daarentegen de echte traktatie. Wat blijkt? De OnePlus 6T krijgt waarschijnlijk een waterdruppel-notch. Niet heel gek, want het Chinese merk leent vaker design-elementen van zusterbedrijven Oppo en Vivo. Die eerstgenoemde kwam laatst met de gloednieuwe vorm notch. Daarnaast zou Vivo de eerste smartphone met in-display vingerafdrukscanner uitbrengen. En ook die feature lijkt naar de opgepoetste OnePlus 6T te komen.

Nu, al deze informatie heeft als voorwaarde dat de doos daadwerkelijk de officiële verpakking van de OnePlus 6T is. Afgezien van het feit dat het design (en de kleuren) van de doos anders lijken dan OnePlus’ eerdere verpakkingen, zijn de veranderingen in design en features misschien wel heel ver van OnePlus 6′ bedshow. Zo werd de vingerafdrukscanner van de OnePlus 5 voor de 5T naar achteren geplaatst, maar ín het scherm is nog een extra stapje verder.

Tijd zal het leren, want als OnePlus-fans geluk hebben komt de vijfde uitvoering op steroïden (nummertje 4 werd overgeslagen) dit jaar nog uit, wellicht begin vorig jaar.

Foto @Weibo/Laobaotech

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *