OnePlus 6T gelekte persfoto’s geven alles weg

Auteur: , Geen reacties
OnePlus

Laat die onthulling maar zitten jongens!

De OnePlus 6T is een van de meest interessante smartphones die we dit jaar nog te zien gaan krijgen. De razendsnelle apparaten van de Chinese fabrikanten zijn al een paar jaar bijzonder populair. Over twee weken komt de opvolger van de OnePlus 6 eindelijk onthuld. Althans, officieel dan. De echte persfoto’s geven vrijwel alles al weg.

Professioneel ‘leaker’ Roland Quandt beschikte vorige week al over officieel ogende persfoto’s. Deze week waren er nog meer mooie plaatjes te aanschouwen, waardoor zo goed als alles qua design bekend is. Het is duidelijk dat de regendrupnotch een blijvertje is. Er is dus een inkeping aanwezig, maar dan wel een kleine.

De achterkant beschikt jammer genoeg ‘slechts’ over een dubbele camera-opzet, waar eerder nog gesproken werd over een driedubbele. De kleur van het apparaatje is niet heel verrassend. Net als bij de 6 kun je de OnePlus 6T naar verluidt krijgen in het matzwart en glimmend zwart, beter bekend als Midnight Black en Mirror Black. Verdere kleuren zijn nog niet bekend.

Verder is duidelijk dat de koptelefoonaansluiting echt niet aanwezig is. In plaats daarvan mag je een dongel gebruiken of de USB-C Bullets die meegeleverd worden. Wel jammer, maar niet onverwacht na het interview met Carl Pei. De officiƫle onthulling zal plaatsvinden op 17 oktober.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).