OnePlus 6T render: bijzondere inkeping

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6T render

Gaat OnePlus ons verrassen met de 6T?

Eerder deze week berichtten we al over de nieuwe OnePlus 6T. De natuurlijke opvolger van de reguliere 6 eerder dit jaar heeft het een en ander goed te maken. Hoewel de OnePlus 6 een prima toestel blijkt, was er wel wat kritiek op het inspiratieloze design. De OnePlus 6T pakt het gelukkig een stuk subtieler aan.

Op Weibo (via Pocket-lint) is een render te zien, gebaseerd op alle tot nu toe gelekte informatie. Wat we overhouden is een bijzonder mooie smartphone met een vrijwel randloos display. Hoewel renders er een handje van hebben om de ‘kin’ van het toestel kleiner te maken, zijn we al lang blij dat de reguliere inkeping plaats heeft gemaakt voor een minimalistische ‘regendrupnotch’.

Deze inkeping lijkt afgekeken te zijn van zusterbedrijf Oppo’s R17. Een ander opvallend feitje bij de render is dat er op de achterkant ruimte is gereserveerd voor maar liefst drie camera’s. Een vingerafdrukscanner op de achterkant is afwezig, en de indruk wordt gewekt dat de scanner zich achter het scherm bevindt.

Het is de verwachting dat OnePlus over een of twee maanden de smartphone officieel presenteert. Wat we qua interne specificaties mogen verwachten, weten we dan helemaal zeker.

OnePlus 6TEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).