OnePlus 6T video: transparante editie iets voor jou?

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6T transparant

Je moet wel een beetje kunnen klussen.

De OnePlus 6T is afgelopen week met veel bombarie eindelijk gepresenteerd. Vanaf deze week is de smartphone écht te koop, maar helaas wel slechts in twee kleuren. Of ja, kleuren: Midnight Black en Mirror Black. Lekker donker, lekker standaard. Toch zijn er genoeg gebruikers die iets originelers in handen willen hebben.

Daar heeft onze YouTuber JerryRigEverything natuurlijk dé oplossing voor. Je kunt ‘m namelijk transparant maken! Oké, kost wat moeite, maar dan heb je ook wat. Het is niet zo moeilijk als dat je wellicht denkt; je hebt wel wat hitte nodig om het glas aan de achterkant eraf te krijgen.

Heb je dit met een mesje uiteindelijk los weten te krijgen, dan is het weghalen van de kleur een absoluut eitje. Je moet natuurlijk wel rekening houden met het feit dat enige waterbestendigheid volledig verleden tijd is na deze actie. Hoewel OnePlus geen officiële IP-rating meegeeft, is er wel een bepaalde vorm van bestendigheid aanwezig.

Om alles net wat mooier te maken raadt Zack (echte naam) aan om ook een rood stickertje te plakken op de accu. OnePlus is hier zelf helaas mee gestopt na de OnePlus 2. Wil je toch geen transparant model maar eentje met kleur? Wellicht dat de te verschijnen OnePlus 6T Purple Thunder iets voor jou is.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).