OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro zien? Kijk maar! [video]

Auteur: , Geen reacties
oneplus-7-feat

CEO en muziekster showden beiden hun OnePlus 7 (Pro).

OnePlus heeft een eigen muziekstreamingdienst en daar kwam plotseling een nieuwe clip van Bollywood-zangers Neha Bhasin voorbij. Normaal gesproken niet iets waar we aandacht aan besteden, maar het gaat in deze vooral om de telefoon die ze vasthoudt.

Volgens kenners zijn dit de eerste beelden van de werkende OnePlus 7. Hierna zie je ze in close-up.
oneplus7-close-up
Op basis van de beelden lijkt het erop dat er geen notch wordt gemonteerd (net zoals bij de Pro-versie). Ook zou er, net als bij de Pro versie, op basis van deze close-up een pop-up selfiecamera gebruikt zijn.

Dit zou betekenen dat er voor de OnePlus 7 Pro vooral een drievoudige camera als onderscheidend kenmerk overblijft. CEO Pete Lau nam een ontbijtje en ook daar waren ‘watchers’ actief. Aan de achterkant te zien is dit het drievoudige camerasysteem van de OnePlus 7 Pro. Hiermee zouden we, met dank aan GizmoChina de beelden van beide toestellen hebben. (tekst gaat verder na de afbeeldingen).

oneplus-7-pro-ceo

oneplus-7-pro-2

Op 14 mei weten we of dit echt zo is. Hier zie je hoe hij in Nederland verkrijgbaar is. Hier kun je lezen of hij zijn geld waard is.

Wil je de OnePlus 7 in actie zien en tegelijkertijd jouw maandag ‘Bollywood-style’ starten? Zet het volume dan maar open!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).