OnePlus 7: is dit de flagship-killer van 2019?

Ontwerper maakt concept nieuwe OnePlus 7
De OnePlus 7 zou zeker een succes worden als ‘ie er zo uitziet.

2017 en 2018 waren de jaren van de notch, dus laat 2019 maar het jaar worden waarin ‘ie weer verdwijnt. Huawei en Samsung zijn al op de goede weg en als het aan designer Waqar Khan ligt, dan volgt ook OnePlus. Hij maakte een concept voor de OnePlus 7 en koos er daarbij niet voor om all-in te gaan. Nee, dit concept is prima te realiseren.

Khan heeft de OnePlus 6T als basis gebruikt voor zijn ontwerp en daarna twee belangrijke wijzigingen doorgevoerd: de druppel maakt plaats voor een kleine uitsparing voor de camera en aan de achterkant zien we een derde lens terug. Als OnePlus in het spoor van Samsung wil blijven, dan zijn dit twee punten die de Chinezen niet onopgemerkt kunnen laten.

We weten helaas nog niet precies wanneer we de OnePlus 7 te zien krijgen. Vorig jaar lanceerde OnePlus zijn nieuwe vlaggenschip in mei en volgde het nieuwe toestel in oktober.

[gv data=”ABO_NxnIlVU”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ieder jaar zie je hetzelfde … En steeds is de uitkomst hetzelfde, de beste smartphone voor het bedrag maar absoluut geen flagship killer. Niet op Android gebied en ook niet op Apple gebied.

    Om bij de absolute top te horen is het hier en daar net niet en dat is ook niet raar gezien de prijs.

    Kortom, top toestel en de beste keuze voor het geld (alhoewel andere merken die rol gaan overnemen) maar absoluut geen flagship killer. Nooit geweest en zal ook niet gebeuren.

  2. OP is allang geen flagship killer meer helaas. Op technisch gebied kan hij zich zeker prima meten met de grote jongens maar prijstechnisch is het ieder jaar weer een teleurstelling met die prijsverhoging.

    Geen ramp, mooie kans voor de Chinezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *