OnePlus 7 Pro 5G is snelste 5G-smartphone die je kunt kopen

Foei!
Als snelheid je ding is: go for it.

De volgende stap in de wereld van smartphones is 5G-innovatie. Diverse smartphones beschikken al reeds over deze technologie en zijn door fabrikanten als apart model op de markt gebracht. Zo heeft Samsung de Galaxy S10 5G, LG de V50 5G, OPPO de Reno 5G en OnePlus de 7 Pro 5G.

Begin juni vond in Londen een 5G-onderzoek plaats, waarbij deze vier 5G-toestellen met elkaar vergeleken werden en beoordeeld werden op snelheid. Hier komt de OnePlus Pro 7 5G als snelste uit de bus, zowel in ‘burst speed’ als in 5G downloadsnelheid.

De test werd uitgevoerd door RootMetrics, de standaard in onafhankelijke netwerktests en vond plaats op het EE netwerk in Londen. De OnePlus haalde en pieksnelheid van bijna 700Mbps. De Galaxy S10 5G bleef steken op bijna 550Mbps. De LG en de OPPO waren iets sneller dan de Samsung, met een pieksnelheid van 600Mbps.

OnePlus is vanzelfsprekend trots op het resultaat van dit onderzoek. De CEO van het Chinese techbedrijf kwam met de volgende reactie naar voren:

OnePlus prides itself on a fast and smooth experience, and these results demonstrate we have delivered a best in class 5G product for our users. CEO en oprichter van OnePlus, Pete Lau.

Lees ook: OnePlus 7 Pro – Apparata review

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *