OnePlus 7 Pro en Netflix: dit is een voorproefje

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 7 Pro en Netflix: dit is een voorproefje

Gelikte beelden na de klik.

OnePlus heeft een samenwerking afgesloten met Netflix en YouTube. Wat we in de praktijk gaan merken van die samenwerkingen is nog even afwachten, maar in het geval van Netflix krijgen we hier alvast een voorproefje.

Zoals je allicht weet krijgt de OnePlus 7 Pro een HDR10+ scherm, wat ideaal is voor ondersteunende content op bijvoorbeeld Netflix. India is een belangrijke markt voor OnePlus en juist daar is het partnerschap tussen OnePlus en de Amerikaanse streamingdienst goed te merken.

Er is een video online gedeeld door OnePlus India op YouTube. Het gaat hier om behind the scenes van het tweede seizoen van de hitserie Sacred Games. De beelden in de video zijn gemaakt met een OnePlus 7 Pro en daardoor kan de techgigant de leus #ShotonOnePlus7Pro er aan vastplakken.

Oordeel zelf over de kwaliteit. Het ziet er natuurlijk gelikt uit, maar dit zijn promobeelden afkomstig van OnePlus. Hou er dus rekening mee dat het er allemaal net even wat mooier uitziet dan wanneer jij een filmpje gaat maken van de hond in de tuin met de OnePlus 7 Pro.

Lees ook: OnePlus 7 krijgt razendsnelle opslagEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).