OnePlus 7 Pro: géén notch en meer info bekendgemaakt

OnePlus 7 Pro: géén notch en meer info bekendgemaakt
Het maakt het wachten er niet makkelijker op.

Stukje bij beetje brengt OnePlus meer informatie over de nieuwste serie naar buiten. Vandaag adverteert het Chinese techbedrijf met een paginagrote advertentie in The New York Times. Probeer daar meer eens overheen te lezen als je de krant in handen hebt.

De keuze voor The New York Times is niet vreemd. De Amerikaanse stad zal toneel zijn van de presentatie van de OnePlus 7 Pro. Naast New York zijn er events in Bangalore, Londen en Beijing georganiseerd. Met de advertentie in de Amerikaanse krant brengt OnePlus nieuwe info naar buiten over de OnePlus 7 Pro.

Net als andere Chinese techmerken, kiest OnePlus voor een mechanische oplossing met de 7 Pro. Dit heeft betrekking op de camera. Tijdens het maken van een selfie schuift er een camera uit de behuizing omhoog. Hierdoor heeft OnePlus 7 Pro géén notch en kun je genieten van een beeldvullend display met minimale bezels.

De OnePlus 7 Pro krijgt vier camera’s. Drie stuks op de achterkant en een selfiecamera. Meer info over de camera’s van de 7 Pro lees je in DIT artikel.

https://twitter.com/OnePlus_USA/status/1122894093070237703

Eén reactie

  1. Ja waarschijnlijk wel zo’n pop up camera met de nodige kiertjes en tandwieltjes waar vuil tussen gaat zitten waardoor het stuk gaat. Nee bedankt. Oja en al een tijdje geen headphone jack meer dus extra nee bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *