OnePlus 7 renders gelekt – waar is de pop-up camera?!

Auteur: , Geen reacties
Waar is ie dan?

Veel conflicterende informatie omtrent de OnePlus 7, of toch niet?

In aanloop naar de (gelekte) releasedatum van 14 mei zijn er al een hoop renders en stukjes informatie gelekt. Het is daarentegen soms een beetje verwarrend waar we het precies over hebben en nieuwe renders (van het veelal betrouwbare OnLeaks) suggereren dat we de namen van sommige toestellen misschien door de war hebben gehaald.

Gisteren bleek dat er een drietal verschillende OnePlus 7-modellen zal uitkomen. Het is voor het eerst dat OnePlus met een reeks toestellen komt, in plaats van de gebruikelijke vanilla-variant of T-editie.

Die lek is dan ook de enige verklaring voor het aanhoudende gerucht dat we horen: de OnePlus 7 krijgt een pop-up camera en dus een notchless scherm. Maar de bovenstaande render (verder uitgewerkt in het onderstaande low budget filmpje) is behoorlijk eenduidig. Er zit een druppelnotch op het scherm, uiteraard verrijkt met een selfie-camera. Hoezo dan?

De nieuwe renders zouden inzicht kunnen geven in de verschillen tussen de diverse modellen, de OnePlus 7, 7 Pro en 7 Pro 5G. De 5G-lek toont een OnePlus 7 zonder notch, dus de 5G-variant krijgt een pop-up camera. Met die wetenschap kunnen we er ook vanuit gaan dat de OnePlus 7 Pro ook een pop-up camera krijgt (omdat het toestel waarschijnlijk bijna identiek zal zijn aan de Pro 5G).

Kortom, we zien hier de gewone OnePlus 7, die nog een ‘ouderwetse’ notch meekrijgt. Verder weten we dat alle modellen een in-display vingerafdruk krijgen, een behoorlijk stevige Snapdragon 855, minimaal 6GB RAM en ongetwijfeld nog allerlei andere toffe snufjes. Waarschijnlijk moeten we nog een kleine maand wachten voordat we officiĆ«le bevestiging van OnePlus zelf krijgen.

Foto @Onleaks via PriceBabaEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).