OnePlus 7 vs OnePlus 7T – Had dit de gewone OP7 moeten zijn?

Verschillen
Maakt OnePlus de ‘gewone’ OnePlus 7 obsoleet?

OnePlus heeft als een van de enige smartphone-merken een releaseschema dat een serie praktisch continue blijft vernieuwen. Een klein half jaar na de release van de OnePlus 7 (en OnePlus 7 Pro) heeft het Chinese merk het alweer bijna onnodig gemaakt om de originele 7-serie smartphone nog te kopen, want de OnePlus 7T is naar alle waarschijnlijkheid de smartphone die de OnePlus 7 al had moeten zijn.

De recente onthulling van de OnePlus 7T maakt het behoorlijk aannemelijk dat mensen die een ‘gewone’ OnePlus willen, met de 7T een prachtige telefoon in handen krijgen. Het toestel krijgt een extra soepel scherm, een razendsnel opgeladen batterij en een solide triple camera-set-up. Ook is de inclusie van een net iets betere processor, de Qualcomm Snapdragon 855+, zorgt ervoor dat de 7T aantrekkelijker is.

Niet dat er iets mis is met de OnePlus 7, maar de ietwat mindere camera set-up en de relatief beperkte hoeveelheid opslagruimte en RAM zouden tot de conclusie kunnen leiden dat de OnePlus 7T eigenlijk het toestel is dat de relatief ingetogen OnePlus 7 had moeten zijn. En had OnePlus deze specs voor de prijs van de OnePlus 7 kunnen leveren, dan had het wat mij betreft de vergane titel van flagship killer dubbel en dwars terugverdiend.

[table “251” not found /]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *